top of page

Využijte režim náhradního plnění na krásné a originální firemní dárky.

Jste větší firma a přemýšlíte jak uplatnit smysluplně firemní peníze, které jinak musíte odvézt do státního rozpočtu? Co takhle ocenit své zaměstnance firemním dárkem. Svým obchodním partnerům ukázat, jak si jich vážíte a obdarovat je krásným a luxusním dárkem od nás. Náš partner Dílna u Krejčíků pro vás zabalí nádherné dárky s produkty lokálního původu a my vám rádi pomůžeme s jejich výběrem a brandigem. I takhle mohou vypadat vaše firemní dárky s uplatněním režimu náhradního plnění.




Co je to režim náhradního plnění?

Jedná se o praktické řešení pro firmy s více než 25 zaměstnanci, které nemohou splnit zákonnou povinnost sami zaměstnat osoby se zdravotním postižením a zároveň nechtějí odvádět povinný poplatek do státního rozpočtu.

Díky možnosti režimu náhradního plnění mohou firmy tento povinný poplatek využít na nákup zboží a služeb od dodavatelů, kteří zaměstnávají více než 50% osob se zdravotním postižením. Tak jako náš partner Dílna u Krejčíků. Firma tak podpoří nákup u nás osoby se zdravotním postižením a pomůže tak udržet jejich existující pracovní místa.


Pokud chcete i vy využít tuto možnost a zároveň obdržet opravdu krásné firemní dárky, neváhejte nás kontaktovat a rádi vám poskytneme více informací, případně poradíme s výběrem.


Na našem webu si můžete prohlédnout naše nabízení hotové balíčky, na které stačí případně přidat pouze vaše logo a dokonalý firemní dárek je na světě. Odkaz na firemní dárky.




19 views0 comments
bottom of page